Начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко прийняв участь в урочистому врученні медикаментів КНП «Центру первинної медико-санітарної допомоги Куяльницької сільської ради» та КНП «Подільська міська лікарня» від Центру Благодійного Фонду IMOCE

27 березня 2024 року начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко прийняв участь в урочистому врученні медикаментів КНП «Центру первинної медико-санітарної допомоги Куяльницької сільської ради» та КНП «Подільська міська лікарня» від Центру Благодійного Фонду IMOCE, засновником і організатором якої є міжнародна місія IMOCE США.

Нещодавно відбулася урочиста подія, відкриття Центру Благодійного Фонду ІМОСЕ в Подільському районі. В центрі діти та молодь отримають можливість розвинути потенціал, креативне мислення, творчу уяву, набудуть нових вмінь та навичок.

Місія благодійного фонду полягає в тому, щоб підтримувати людей у складних життєвих ситуаціях та допомагати їм отримати необхідну підтримку та ресурси, щоб вони могли змінити своє життя на краще.

Сьогодні головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Куяльницької сільської ради Подільського району» Світлана Миколаївна Бацанова та представник КНП «Подільська міська лікарня» отримали антибактеріальні та антисептичні препарати, перев’язочний матеріал, крісло колісне та інші потрібні для населення медикаменти тощо.

Налагоджена співпраця з фондом дає вже сьогодні можливість забезпечити необхідними медичними препаратами наших відважних воїнів. Передані медикаменти будуть направлені нашим захисникам.

Вдячні місії IMOCE, що не залишаєтесь осторонь спільної біди, постійно цікавиться потребами та намагаєтесь підтримати всім необхідним. Ці медичні препарати те, що зараз вкрай необхідно для Подільщини.

Ми висловлюємо щиру вдячність за моральну допомогу і підтримку ліками. Це дуже важливо!

Світ продовжує підтримувати українців!
Разом, з міжнародними організаціями, наближаємо нашу Перемогу!