Михайло Лазаренко ініціював допомогу для нашої спортсменки – Олени Бацуляк у вигляді спеціальної спортивної форми

МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО : «Ми маємо подбати про фізичний розвиток дітей та моральну підтримку у сьогоднішніх важких умовах війни. На сьогодні це один із пріоритетів».

Михайло Дмитрович завжди опікується питанням освіти, потребами молодого покоління задля їх активного та здорового розвитку та не залишається осторонь жодного питання, яке з’являється в Подільському районі.

Відвідуючи змагання Всеукраїнські шкільні ліги – проєкт про дружбу, про підтримку і взаємодопомогу начальник Подільської РВА Михайло Дмитрович знайомиться з молоддю, цікавиться потребами учнів та їх життям поза межами шкільних стін.

Перебуваючи в Піщанській громаді на змаганнях, Михайло Дмитрович познайомився з юною спортсменкою, яка вже безліч разів відвойовувала призові місця з видів спорту таких як дзюдо та самбо, та є гордістю Подільського краю.

Саме тому очільник району ініціював допомогу для нашої спортсменки – Олени Бацуляк у вигляді спеціальної спортивної форми, а заступник голови Піщанської сільської ради Володимир Гербенський вручив спортивні кросівки.

Дівчинка щиро раділа та була вдячна керівникам за надану допомогу та підтримку. Зауважила, що продовжуватиме займатися спортом та прославляти Подільщину на всю країну!

Наша місія – формувати свідомих та здорових українців. Діти запорука світлого й успішного майбутнього України!