Вже вкотре нашим бійцям відправили допомогу на фронт у вигляді продуктів харчування

МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО: «Тільки спільними зусиллями ми можемо подолати нашого ворога. Ми боремось, кожен на своєму фронті. Не маємо права припиняти допомагати!»

Це глибоке переконання начальника Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА, тому цими днями він вже вкотре ініціював та організував відправку допомоги нашим хоробрим воїнам, сміливим і мужнім військовослужбовцям, які захищають нас і тримають оборону на Південному напрямку.

Бійцям на фронт загрузили та передали найнеобхідніше на даний момент – це продукти харчування: тушонки, м’ясні вироби, різні смаколики, воду, засоби гігієни, хлібобулочні вироби, олію, крупи. Також передано теплі шкарпетки, пледи та окопні свічки.

Для підняття морального духу дітки Подільського краю передали нашим воїнам малюнки із зображенням мирної України та написали слова підтримки.

Щира подяка за любов до Батьківщини, вагому волонтерську допомогу:

= колективу Піщанської сільської ради на чолі із заступником сільської ради Володимиром Гербенським;

– колективу Подільської РВА на чолі з начальником Михайлом Лазаренко;

– колективу відділу розвитку культури та туризму Куяльницької громади;

– Ірині Паюк – приватному підприємцю;

Відповідальну місію доставки здійснили працівники Подільської РВА справжні патріоти України – Денис Цапок та Кухар Павло.

Воїни безмежно були раді такій зустрічі та допомозі, щиро дякували!

Хочеться вірити, що небайдужість наших трудівників тилу – нададуть захисникам ще більше сил і натхнення для скорішого визволення українських земель від окупантів.

НАЧАЛЬНИК ПОДІЛЬСЬКОЇ РВА МИХАЙЛО ДМИТРОВИЧ ЛАЗАРЕНКО ВИСЛОВЛЮЄ ЩИРУ ПОДЯКУ ВСІМ ПРИЧЕТНИМ ЗА УЧАСТЬ В ДОПОМОЗІ!

ДОПОМАГАЙТЕ ЗСУ!

ВОНИ БОРОНЯТЬ НАШУ ЗЕМЛЮ!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!