З робочим візитом, Михайло Лазаренко – начальник Подільської РВА, відвідав начальника першого відділу Подільського РТЦК та СП, підполковника Геннадія Балабана

У ході зустрічі обговорили та проаналізували проблемні моменти під час виконання мобілізаційних завдань, а саме роботу груп оповіщення.

Також обговорили виконання плану залучення транспортних засобів, очільник району наголосив, що бажаючі можуть передати транспортний засіб звернувшись напряму до військової частини або до РТЦК.

Керівник району зосередив увагу на удосконаленні взаємодії територіальних центрів комплектування, органів державної влади, органів місцевого самоврядування та підприємств району.

Разом з тим, Михайло Дмитрович зазначив, що бажаючі долучитись до ЗСУ у складі певного підрозділу можуть підписати контракт з військовою частиною самостійно. Наразі існує три основних способи, які дозволяють самостійно обрати рід військ та підрозділ для служби – це звернення до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки, пряме звернення до конкретного підрозділу та пошук вакансій на платформах пошуку роботи.

За результатами зустрічі очільник району поставив конкретні завдання щодо організації та забезпечення оповіщення і прибуття громадян, які призиваються на військову службу, прибуття техніки, ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів.