Робочу зустріч, очільник району Михайло Лазаренко, провів сьогодні 11 квітня 2024 року з українською волонтеркою Зоєю Осиповою «Смаколики мами Зої»

Пані Зоя вже понад півтора року готує для захисників України на передовій. За це воїни називають її “мамою Зоєю”. Жінка каже, що мріє після перемоги обійняти кожного захисника. Від перших днів повномасштабної війни маленька кухня перетворилася на пиріжкову. Син-прикордонник захищає країну, а мати теж хоче бути корисною.

Команда «мами Зої» кожного дня вкладають всі свої сили, любов та турботу готуючи їжу та збираючи посилки для того, щоб підтримати наших Героїв. Готують по півсотні кілограмів різної риби, стільки ж м’яса та сала, вертути, печиво та булочки з різними начинками. Дбають, аби бійцям було зручно і зберігати, і перекусити.

А перед відправкою мама Зоя заходить у дитсадки. Там дітки розмальовують її імбирне печиво, пишуть листи воїнам, знімають міні-концерти та відео-побажання. А за кілька днів після відправки захисники надсилають команді мами Зої відео розпаковки посилок.