22 квітня 2024 року, начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко з робочим візитом відвідав с. Чорне Окнянської громади

«Допомагаємо та опікуємось молоддю – вони наше світле майбутнє» – Михайло Лазаренко.

Сьогодні, 22 квітня 2024 року, начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко з робочим візитом відвідав с. Чорне Окнянської громади.

В рамках робочого виїзду Михайло Дмитрович відвідав навчальний заклад, в якому навчаються юні спортсменки – команда дівчаток з волейболу, які днями приймали участь в змаганнях «Пліч-о-пліч».

💪🏼Всі команди районного етапу були сильні та вольові, з жагою до перемоги в очах. Група гравців з Окнянської громади показала себе з найкращої сторони – чудова гра, спортивний азарт та командний дух.

Попри те, що вони були на висоті – зайняти призове місце не вдалося.

🤝Щоб підтримати дівчаток та підняти настрій, очільник району завітав до них з подарунками та подяками. Гравці щиро раділи та щасливо посміхались. Це для них стало неоціненною мотивацією.

«Дуже важливо сьогодні підтримувати молодь. Я радий, що діти можуть займатись улюбленим видом спорту. Занепокоєння про безпеку та здоров’я є частиною повсякденного життя кожної української дитини. Здатність займатись спортом, заводити нові знайомства, дає дітям відчуття стабільності та цілеспрямованості. Зараз, як ніколи, їм потрібно відчувати, що вони не самі та в захисті» – зауважив начальник Подільської РВА.