Напередодні світлого свята Великодня, за ініціативи Михайла Дмитровича, військовій частині А1536, військовій частині А2980 11-ого окремого мотопіхотного батальйону «Київська русь» було передано паски, крашанки та різноманітні великодні смаколики

«Честь і хвала всім воїнам світла, честь і хвала всім хто стоїть на захисті нашої Батьківщини та боронить кордони незалежної України»Михайло Лазаренко.

☑️ Вже гарною традицією Подільської РВА є допомога нашим хоробрим воїнам.

Тож напередодні світлого свята Великодня, за ініціативи Михайла Дмитровича, військовій частині А1536, військовій частині А2980 11-ого окремого мотопіхотного батальйону «Київська русь» було передано паски, крашанки та різноманітні великодні смаколики. Які були освячені військовим капеланом – Михайлом Базильком.

«Багато наших Захисників зустрічають свято на передовій, завдяки їхній самовідданості, ми маємо змогу у тиші зустріти Великодні дні. Доземно вклоняюся Героям за їх мужність, незламність, міць та силу, які вони проявляють, наближаючи Перемогу » – сказав Михайло Дмитрович.

🤝Щира вдячність всім небайдужим, хто долучився до допомоги нашим захисникам:

✅ Депутатський корпус Подільської районної ради;

✅ Керівник ТОВ «Модерн-Рітейл» –
Володимир Авраменко;

✅ ФО-П Куцак (Кодимська громада) –
Галина Куцак.

Великдень – це свято любові та відродження, символ нашого спасіння.

Нехай у ці дні в тилу і на фронті, в домівках та окопах панує дух свята, а сила молитви береже наше військо і миролюбний український народ.

🙏 Кожного дня весь український народ підносить свої молитви до Всевишнього за наших мужніх воїнів. Нехай Господь Бог оберігає Вас, дарує силу та зміцнює дух.

Віримо та підтримуємо ЗСУ!

Слава Україні! 🇺🇦