Великодні смаколики для наших бійців

«Наші бійці роблять надважливе – захищають наш мир та спокій, зустрічаючи свята на війні, а не за родинним столом. Наш обов’язок – будь-яким чином подарувати їм шматочок тепла та радості з рідної домівки» – Михайло Лазаренко.

Вже вкотре за ініціативи та підтримки начальника Подільської РВА Михайла Лазаренка бійцям було передано Великодні смаколики на фронт.

💯Цього разу бійцям було передано: крашанки, паски, цукерки, м’ясні копченості, печиво, фрукти та щирі дитячі малюнки з важливими фразами «Україна переможе» та «Повертайся живим».

Перед відправкою військовий капелан Михайло Базилько провів молебень за Україну, за військових ЗСУ та освятив продукти харчування для наших Героїв.

Смаколики з рідного краю прямували на Словянський та Авдіївський напрямки, для 18-тої Словянської бригади та 9 батальйону 59 бригади.

🙏🏻Наші водії поспішали доставити груз саме до Великодня, задля того, щоб бійці мали змогу хоч трошки відчути тепло домівки.

Відважну місію доставки грузу взяли на себе:

– начальник відділу з питань цивільного захисту Подільської РВА – Євгеній Мартинюк;

– меценат Любашівської громади Андрій Бодян.

🤝Вдячні за волонтерську допомогу та активну громадську позицію:

🔹Подільській РВА на чолі з начальником Михайлом Лазаренко;

🔹 ПП “Ананьїв-хліб” – Володимиру Мунтяну;

🔹 ФОП “Краснопольський” – Геннадію Краснопольському;

🔹 ТОВ “РОШЕН ДЕ ЛЮКС” – Віталію Козельчуку;

🔹 ФОП “Чижевський” – Юрію Чижевському;

🔹 ФОП Албанська О.З. – Олександрі Албанській;

🔹 ТОВ “Котовський асфальтобетонний завод” – Сергію Антонюку.

Військові отримали груз, були щиро раді такою потужною підтримкою та увагою. Дякували та запевняли, що з такими патріотами в тилу перемога буде якнайскоріше!

Віримо, що ця допомога надасть хлопцям сил та витримки стояти на варті наших кордонів!

Подільщина – велика єдина волонтерська родина, об’єднана спільною патріотичною позицією, міцним українським духом та незламною вірою у перемогу!

Віримо та підтримуємо ЗСУ!

Слава Україні!