Вже вкотре за ініціативи начальника Подільської РВА – Михайла Лазаренка на Херсонський напрямок було передано мясні копчені вироби, пасочки, крашанки, різноманітні великодні смаколики

Цієї неділі українці разом з усіма православними християнами будуть вкотре святкувати Великдень, але багато наших Захисників зустрічають це свято на передовій, тому аби наші хлопці відчули затишок рідної домівки, вже вкотре за ініціативи начальника Подільської РВА – Михайла Лазаренка на Херсонський напрямок було передано мясні копчені вироби, пасочки, крашанки, різноманітні великодні смаколики.

🙏 Перед відправкою військовий капелан Михайло Базилько провів молебень за Україну, за військових ЗСУ та освятив продукти харчування для наших Героїв.

«На жаль, третій рік поспіль ця Пасха – з присмаком гіркої війни, яку наш народ веде проти агресії рф. Сьогодні вся країна переживає скрутні часи, пов’язані з війною, тому всі ми по-новому сприймаємо боротьбу добра і зла, життя і смерті. Але ми єдині, ми разом. І разом крокуємо до Перемоги»сказав Михайло Дмитрович.

🤝 Вдячні за волонтерську діяльність та активну громадську діяльність:

📍 ПП ВКФ «Одеса-хліб М» – Явуз Поладов;

📍 ТОВ «Торговий дім» Савранський хліб» – Ігор Лозовий;

📍 ТОВ Агрофірма «Кодима» – Микола Сорочан;

📍 ПП «Хьюман Ресорсис Аутсорсинг Кампані» – Володимир Мишко;

📍 «АТБ Меркет» – Наталія Шаповалова;

📍 СТОВ «ЛАН» – Анатолій Хортюк.

Відповідальну місію доставки вантажу взяли на себе патріоти Подільщини – Богдан Мельник та Сергій Постіка.

Ми, українці, які знаходяться у тилу, вдячні усім солдатам, усім командирам, які в повному сенсі цих слів служать українському народу. Сьогодні ми маємо з Вами працювати на одній хвилі без коливань.

Слава нашим Захисникам
🇺🇦

Слава Україні 🇺🇦