Сьогодні – 10 травня 2024 року Ставрівський опорний ліцей святкує свої ювілейні 120 років!

Привітати педагогічний та учнівський колектив завітав начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко.

Святково прибраний зал, по – святковому одягнені вчителі, учні, випускники школи різних поколінь, ветерани педагогічної праці. Усі зібралися, щоб розділити це свято, висловити привітання та побажання. Адже за стільки років формування цього ліцею пророблено так багато роботи – реформування шкільного харчування, оновлення освітнього закладу в рамках програми Президента «Велике Будівництво».

«Ваша праця важлива – допомагати молоді пізнати навколишній світ, здобути необхідні знання, а найголовніше – проявити таланти, набути моральні й духовні цінності та обрати вірний життєвий шлях. Наша глибока повага Вам, дорогі педагоги, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України.

Бажаємо міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності! Хай над Вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кого Ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання!» – звернувся до педагогічного колективу Михайло Дмитрович.

Подяку Одеської обласної ради за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі та з нагоди 120-річчя заснування Ставрівського опорного ліцею оголосили:

ТКАЧ ТЕТЯНІ ГРИГОРІВНІ.

Подяку за навчання і виховання молодого покоління, високий професіоналізм та з нагоди 120-річчя заснування Ставрівського опорного ліцею від Подільської РВА оголосили:

БУРДЕЙНІЙ НАТАЛІ ВІКТОРІВНІ.

Сердечні слова подяки за Вашу працю. Своїми мудрими порадами, чуйним ставленням і справедливими настановами Ви допомагали учням долати непростий шлях осягнення знань. Бажаємо Вам міцного здоров’я, професійних відкриттів, бадьорості, сил і вдячних чуйних учнів!