Подільщина без бар’єрів: начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко спільно з представником Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю при Одеській ОВА Олегом Соколовим відвідали оновлене реабілітаційне відділення міста Подільськ

Сьогодні, 30.05.2024 року, начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко спільно з представником Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю при Одеській ОВА Олегом Соколовим відвідали оновлене реабілітаційне відділення міста Подільськ.

📍Актуальність функціонування таких центрів є дуже важливою у наш час, коли зростає кількість людей, які потребують різних реабілітаційних послуг. Зокрема, лікування будуть проходити і наші Захисники.

Тепер пацієнти з тяжким ступенем травм можуть проходити реабілітацію, перебуваючи в центрі цілодобово, є всі умови для людей з обмеженими можливостями.

Послуги отримуватимуть й жителі району, яким також буде необхідна така допомога. Встановлено сучасне обладнання та збережено інклюзивний підхід.

Також сьогодні при підтримці Західних партнерів реабілітаційне відділення отримали реанімаційний автомобіль 🚗

“Реабілітаційне відділення – це насамперед можливість для повноцінного розвитку Подільського району. Адже до нас повертаються і будуть повертатися багато військових, яким необхідна реабілітація. Вони мають отримувати найкращі та найякісніші послуги, щоб швидко та легко відновлюватись», – зазначив Михайло Дмитрович Лазаренко.

Одне із ключових завдань сьогодні – зміцнення медичної галузіта покращення якості обслуговування громадян, розширення переліку послуг і можливість створення потужного та сучасного центру медичної допомоги на Подільщині.

#подільщинабезбарєрів