7 червня 2024 року відбулося засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» при Подільській районній військовій адміністрації

Порядок денний засідання – здійснення ефективного контролю за належним використанням коштів державного, обласного, місцевих бюджетів територіальних громад Подільського району, у тому числі виділених з фонду ліквідацій наслідків збройної агресії.

Вадим Мегіс заступник начальника районної державної адміністрації, проінформував, що на сьогоднішньому засіданні виносяться на розгляд тендерні закупівлі, які викликали сумніви щодо їх доцільності, або у вартості можуть бути ознаки завищення цін. На засіданні розглядалося питання доцільності здійснення деяких закупівельних процедур.

В результаті моніторингу встановлено, що Балтська міська рада здійснила закупівлю (UA-2024-05-20-002411-a) придбання витратних та інших матеріалів до комп’ютерної техніки та оргтехніки на 80 000,00 грн.

По даній закупівлі надіслано листа до Балтської міської ради з проханням звернути увагу на дану закупівлю та надати вичерпну інформацію щодо проведеної закупівлі та її доцільності, копії договору та специфікації.

Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко тримає на особистому контролі питання витрачення коштів територіальними громадами Подільського району.