ГО Безбар’єрність закликає витратити 2 хвилини та зробити суспільно корисну справу – пройти опитування від учасниці спільноти «Бізнес без бар’єрів» Укрзалізниця – Ukrzaliznytsia

Компанія не просто впроваджує принципи безбар’єрності, а й прагне отримати від пасажирів, особливо людей з інвалідністю, реальну оцінку доступності послуг – вислухати як вдячність, так і незадоволення.

Щоб знати, чи у правильному напрямку компанія рухається – «Укрзалізниця» тримає зворотній зв’язок з пасажирами через «гарячу лінію», спілкується у месенджерах, впроваджує QR-коди та незабаром запустить опитування через додаток.

А вже зараз можна заповнити спеціальну форму та оцінити зручність користування пандусами, ліфтами, ескалаторами. Або ж розказати, наскільки комфортно було потрапити до приміщення вокзалу / станції, сісти в потяг та чи допомогали працівники. А ще – надати зауваження щодо доступності інформації на сайті та у мобільному додатку «Укрзалізниці».

Пройти опитування можна тут 📲https://bit.ly/4eenM5O

💼 «Укрзалізниця» є учасницею спільноти «Бізнес без бар’єрів», яка об’єдналася навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.