Відкрили Алею Слави Героїв у пам’ять про мешканців Окнянської громади, які загинули у російсько-українській війні

Сьогодні, 13 червня 2024 року, начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко прийняв участь у відкритті Алеї Слави Героїв у селищі Окни.

Конструкція із зображеннями полеглих захисників стане ще одним нагадуванням, що війна триває й Україна у боротьбі за власну державність втрачає кращих синів.

На відкриття Алеї з усіх околиць громади приїхали рідні загиблих Героїв, військовослужбовці, які наразі перебувають у відпустках чи реабілітації, а також ті, хто мав можливість долучитися до вшанування пам’яті захисників.

Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять усіх, хто віддав своє життя заради України.

Священники провели заупокійну молебень за загиблими Героями в російсько-українській війні.

Родинам загиблих воїнів на знак шани та підтримки було вручено Прапор України, який став символом незламності духу та сили.

Зі словами скорботи та подяки до родин загиблих військовослужбовців звернувся начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко:

«Ми схиляємо голови перед родинами загиблих. Дякуємо вам за виховання справжніх патріотів. Ми ніколи їх не забудемо. І молимося, аби на цій Алеї не збільшувалася кількість меморіальних стел. Нехай наші хлопці, які стали воїнами Небесного війська, спочинуть у Царстві Небесному. Пам’ятна Алея має щодня всім нам нагадувати, якою страшною та жорстокою є ціна нашої незалежності та майбутньої Перемоги».

Назавжди в строю та наших серцях…

Низький уклін кожному Захиснику, який поліг за Батьківщину!