Сьогодні, 12 липня 2024 року, відбулась 55 чергова сесія Балтської міської ради Одеської області VIII скликання

За дорученням начальника Подільської РВА Михайла Лазаренка у роботі сесії взяла участь його перший заступник Оксана Лобода.

В ході роботи сесії Оксана Олександрівна довела інформацію до присутніх щодо дефіциту електроенергії в енергосистемі, наголосила на важливості економії енергоресурсів. Також наголосила на продовженні мобілізаційних процесів людських та транспортних ресурсів.

Разом з тим, наголосила , що всі тендерні закупівлі повинні бути виважені та прозорі, з акцентом на економію бюджетних коштів. «Ми не повинні припиняти допомагати ЗСУ, робити внесок в нашу спільну Перемогу» – зауважила перший заступник.

На порядок денний сесії було винесено 23 нагальних питань, які попередньо розглядались на засіданнях виконавчого комітету та постійних комісій. Зокрема, одне з питань стосувалось затвердження Програми безоплатного поховання та вшанування пам’яті загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України на 2024-2025 роки.

Традиційно цілий ряд рішень було прийнято з метою врегулювання майнових відносин, надання дозволу на розробку технічної документації, засобів, договорів оренди тощо.
Депутатами були розглянуті та прийняті рішення по питанням порядку денного.

#прозорістьтапідзвітність