ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ПОДІЛЬЩИНИ, ДОРОГІ МОЇ ЗЕМЛЯКИ!

Третій рік поспіль ми святкуємо гарне та величне свято – День Української Державності, яке щорічно відзначатимемо у День Хрещення Русі-України.

Для українців сьогодні поняття державності набуло особливого змісту та значення. Держава Україна зберігає нас як націю, захищає нас у ці важкі часи, та забезпечує можливість будувати наше мирне, безпечне майбутнє.

Ми переживаємо надто складний період в історії незалежної України, коли наші Герої, мужні захисники та захисниці ціною власного життя відстоюють незалежність та цілісність нашої держави, захищаючи її від агресії.

Я щиро вірю, що невдовзі на українській землі запанують мир, злагода та національна єдність і наша держава посідатиме гідне місце серед інших європейських держав.

Тож докладаймо спільні зусилля для завершення великої місії – зберегти, розбудувати та уславити нашу єдину Україну.

З нагоди державного свята щиро зичу всім жителям Подільщини міцного здоров’я, родинного щастя, незламної віри у майбутнє і реалізації всіх задумів і мрій.

Ми всі маємо молитися за Україну, за її щасливе майбутнє, за її людей, що всіма силами підтримують єдину та неподільну державу та виборюють Перемогу!

І нехай у всіх наших нелегких справах допоможе нам Бог!

З повагою

начальник Подільської районної військової адміністрації

МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО