Михайло Лазаренко прийняв участь у нараді, щодо співпраці підтримки ментального здоровʼя з Всесвітньою організацією охорони здоровʼя (ВОО3), яка проходила в Подільській РВА

Сьогодні, 16 липня 2024 року, начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО прийняв участь у нараді, щодо співпраці у сфері підтримки ментального здоровʼя з Всесвітньою організацією охорони здоровʼя (ВОО3), яка проходила в Подільській районній військовій адміністрації. У нараді прийняли участь представники ДСНС, поліції, закладів охорони здоров’я, соціальних служб та представники соціальної сфери чотирьох громад: Окнянської, Подільської, Балтської та Кодимської.

🔹Фахівці проєкту AI PSY HELP/PSY HELP UA – інноваційна платформа, що надає психологічну допомогу 24/7, ініціювали проведення презентації пілотного проєкту.

Михайло Дмитрович зауважив: «Проєкти спрямовані на створення сервісів які надають доступну і якісну психологічну підтримку є актуальними в умовах нинішнього сьогодення і таких важких часів для нашого народу. Адже це допоможе покращити емоційне та психічне здоров’я, підвищити якість життя та ефективність на роботі»

🔹В ході наради було обговорено подальшу можливість впровадження інноваційного сервісу для надання психологічної підтримки та допомоги, яка надається за допомогою штучного інтелекту ШІ, на території Подільського району. Метою проєкту є допомогти людям справлятися з життєвими труднощами, покращити емоційне та психічне здоров’я, підвищити якість життя та ефективність на роботі. Комунікація яка здійснюється через додаток AI PSY HELP/PSY HELP UA повністю конфіденційна.

За результатами наради намічені подальші спільні дії задля впровадження та розвитку нових проєктів, які будуть важливими для розвитку району та покращення рівня життя жителів Подільщини.