Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО провів робочу зустріч з головою Любашівської територіальної громади Геннадієм ПАВЛОВИМ

Під час зустрічі було обговорено ряд важливих питань, зокрема про підсумки завершення збиральної кампанії «Жнива -2024» , ощадливе використання населенням електроенергії, підготовка навчальних закладів до нового навчального року та безпека дітей у період літніх канікул; продовження мобілізаційних процесів людських та транспортних ресурсів, питання соціального захисту населення, охорони здоров’я тощо.

Керівником району в черговий раз наголошено на питанні «Прозорості та підзвітності», використанні бюджетних коштів, виваженості, прозорості, доцільності та законності щодо оголошення тендерів та укладанні договорів.

Також було обговорено важливість допомоги Збройним Силам України. Очільником району наголошено, що це першочергова задача в наш час.

«Допомога Збройним Силам України та військовим під час війни має стати пріоритетом як для кожного громадянина окремо так і кожної громади вцілому»,- зазначив Михайло Дмитрович.

Вислухавши проблемні питання голови територіальної громади та обговоривши шляхи їх вирішення, Михайло Дмитрович подякував Генадію Павлову за плідну конструктивну співпрацю.

#прозорістьтапідзвітність