Сьогодні, 6 серпня 2024 року, в режимі онлайн-конференції було проведено навчання для територіальних громад стосовно особливостей оцінки ступеня безбарʼєрності обʼєктів благоустрою, безбарʼєрних маршрутів, залізничних вокзалів та станцій, автовокзалів та станцій під час моніторингу

За дорученням тимчасово виконуючого обов’язки начальника Подільської РВА Оксани Лободи участь в онлайн-заході взяли: заступник начальника Подільської РВА Вадим Мегіс та завідувач сектору інфраструктури, житлово-комунального господарства та екології Ігор Куліченко.

ℹ️Для становища в Україні це питання є найбільш актуальним. На жаль, через військову агресію росії все більше українських громадян, як військових, так і цивільних набувають статусу осіб з інвалідністю та відносяться до категорії маломобільних груп населення. І завданням як держави загалом, так і кожного члена суспільства окремо є створення безбар’єрного простору для комфортного існування цих людей.

Під час наради присутні отримали важливу інформацію щодо організації та проведення робочих моментів, а також змогли задати питання та отримати необхідні роз’яснення.