12 серпня 2024 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА

Колектив адміністрації, на виконання Указу Президента України № 143 від 16 березня 2022 року, о 09:00 долучилися до проведення загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України. Всі присутні заспівали Державний Гімн України.

Михайло Дмитрович довів обстановку, яка склалась в Україні, в області та в районі.

Начальники відділів та окремі спеціалісти доповідали про підсумки виконання завдань за минулий тиждень та плани робіт на поточний.

Участь у нараді взяв голова Подільської районної ради Микола Соколов, він довів пріоритетні напрямки роботи райради та пріоритетні завдання на поточний тиждень.

🔹Інформацію про хід бойових дій на території України та стан справ у Подільському гарнізоні доповів Білоус Дмитро – головний спеціаліст відділу з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами районної державної адміністрації.

🔹Про діяльність районної державної (військової) адміністрації та органів місцевого самоврядування району щодо задоволення потреб внутрішньо переміщених осіб та ефективність витрачання бюджетних коштів на ці цілі доповіла Лобода Оксана – перший заступник голови районної державної адміністрації.

🔹Про результати проведення форуму «Крафтовий бізнес Одещини» за участю представників бізнесу Подільського району доповів Мегіс Вадим – заступник голови районної державної адміністрації.

🔹Про засідання робочої групи з розгляду поданих заявок сільськими, селищними, міськими радами на виділення коштів з державного бюджету місцевим бюджетам на створення осередків для забезпечення викладання навчального предмета «Захист України», придбання шкільних автобусів та формування відповідних переліків. Про перевірку частини закладів освіти Подільського району до нового навчального року доповіла Добрянська Наталія – начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту районної державної адміністрації.

🔹Про поповнення прийомної сім’ї із Савранської територіальної громади дитиною, позбавленою батьківського піклування доповіла Бочарова Ірина – начальник служби у справах дітей районної державної адміністрації.

🔹Про результати рейтингу РВА media за липень 2024 року та аналіз діяльності висвітлення актуальної інформації керівним складом та структурними підрозділами районної державної адміністрації доповіла Шкінь Олена – головний спеціаліст відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю районної державної адміністрації.

По результатам наради Михайло Дмитрович надав відповідні доручення.