Сьогодні, 13 серпня 2024 року, начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко взяв участь в нараді з питань ветеранської політики за участю Віцепрем’єр-міністра України -Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини ВЕРЕЩУК

Також участь в нараді взяли: перший заступник начальника Подільської РВА Оксана Лобода, заступник начальника Подільської РВА Вадим Мегіс, начальник відділу освіти, охорони здоровʼя, культури та спорту Наталія Добрянська, начальник управління соціального захисту населення – Лариса Долга.

Під час засідання розглянули чимало питань, зокрема⬇️:

🔹створення структурних підрозділів з питань ветеранської політики в обласної, райдержадміністраціях та територіальних громадах.

🔹створення ветеранських просторів в територіальних громадах.

🔹соціальні державні гарантії ветеранам війни, Захисникам/Захисницям України, членів сімей загиблих ветеранів війни, членів сімей загиблих Захисників/Захисниць;

🔹надання психологічної допомоги, лікування та реабілітаційних послуг.

Подільський район активно працює в напрямку підтримки ветеранів війни. З цією метою утворено відділ з питань ветеранської політики при Подільській РВА та сектори в кожній територіальній громаді задля налагодження комунікації між усіма надавачами послуг та створення дружнього простору для отримувачів цих послуг. Об’єднуємо зусилля, щоб ветерани війни могли отримати весь спектр адміністративних послуг в межах своєї громади.

По закінченню зустрічі учасники обговорили механізми подальшої реалізації поставлених задач.