15 серпня 2024 року начальник Подільської РВА Михайло ЛАЗАРЕНКО провів нараду спільно з заступником начальника Подільського РТЦК та СП підполковником Русланом Ткачем, начальником Подільського РУП ГУНП в Одеській області полковником поліції Олегом Жуковським, начальником адміністративного відділення Подільського РТЦК та СП Михайлом Ключенком щодо стану мобілізаційної роботи в громадах Подільщини

Також присутніми на нараді були: начальники відділів Подільського РТЦК та СП, керівники територіальних підрозділів Подільського РУП ГУНП в Одеській області, голови міських, селищних, сільських рад Подільського району.

«Війна триває і мобілізація є важливою запорукою нашого успіху в цій боротьбі. Саме регулярні ротації дозволяють бойовим частинам та бригадам відновлюватися, опановувати нові зразки озброєння, проходити навчання та злагодження, щоб захищати наші міста та селища та гнати окупантів з української землі. Тож ми не маємо зупинятися. Потрібно й надалі концентрувати усі наші зусилля задля підтримки та поповнення лав Збройних сил України», – зауважив очільник району.

На нараді обговорювалось питання щодо організації оповіщення призову на військову службу по мобілізації на території Подільського району сільськими, селищними, міськими радами.

Вкотре було наголошено про персональну відповідальність та важливість неухильного дотримання вимог законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію.

Виконання заходів з мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Подільського району знаходиться на постійному контролі начальника Подільської районної державної адміністрації.