19 серпня 2024 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко взяв участь у відеоселекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації

На нараді були присутні начальник Подільського РУП ГУНП в Одеській області полковник поліції Олег Жуковський , заступник начальника Подільського РТЦК та СП підполковник Руслан Ткач, начальник адміністративного відділення Подільського РТЦК та СП Михайло Ключенко, заступник начальника- начальник відділення рекрутингу та комплектування, підполковник Сергій Самін.

Нарада пройшла під головуванням начальника Одеської ОВА Олега Кіпера.

На нараді обговорили питання «Про стан виконання мобілізаційних заходів за період з 01 по 15 серпня 2024 року .

Також обговорювалось питання щодо організації оповіщення призову на військову службу по мобілізації на території Подільського району.

Вкотре було наголошено про персональну відповідальність та важливість неухильного дотримання вимог законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію.

Виконання заходів з мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Подільського району знаходиться на постійному контролі начальника Подільської районної державної адміністрації.

В ході робочої наради всі присутні отримали важливу інформацію щодо налагодження роботи та мали можливість задати питання та отримати вичерпні відповіді.