Засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» під головуванням заступника начальника Одеської ОВА

22 серпня 2024 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко особисто взяв участь в засіданні робочої групи «Прозорість та підзвітність» під головуванням заступника начальника Одеської ОВА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Сергія Кропиви.

Також до онлайн-наради доєдналися фахівці Подільської РВА та голови громад Подільського району.

Основну увагу на засіданні було приділено обговоренню питань про проведення деяких публічних закупівель територіальними громадами Одещини.

ℹ️Робочу групу «Прозорість і підзвітність» в Одеській області було створено з метою здійснення контролю за видатками усіх бюджетів регіону.

Головне завдання робочої групи – побудувати систему так, щоб усі процеси, які відбуваються, були повністю прозорими. Це важлива умова довіри людей та запорука співпраці з міжнародними партнерами.

Начальник Подільської районної військової адміністрації зазначив, що комунікація з громадами є постійною та налагодженою. Всі очільники громад до закупівель та витрат бюджетних коштів відносяться виважено.


Питання використання коштів державного та місцевого бюджетів органами виконавчої влади та місцевого самоврядування є ключовим в умовах воєнного стану.

#прозорістьтапідзвітність