23 серпня 2024 року у Куяльницькій громаді відзначили День Державного Прапора, а також провели благодійну ярмарку та концерт для збору коштів на потреби ЗСУ

Начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко взяв участь в благодійному заході.

Розпочали захід з виконання Державного Гімну України та хвилини мовчання за полеглими захисниками.

Урочисто підняли Державний Прапор, який вольовито майорів над синім українським небом. Державний Прапор є уособленням нашої національної єдності, честі та гідності. Нехай наш Прапор завжди сяє в небі вільної та незалежної країни!

Разом з тим, за сумлінне виконання професійних обов’язків в умовах воєнного стану, значний особистий внесок у забезпечення соціально-економічного та культурно-освітнього розвитку та з нагоди 33-ї річниці Дня незалежності України Почесною Грамотою Одеської обласної державної адміністрації нагородили:

ПАЛАМАРЧУКА Сергія Миколайовича – Куяльницького сільського голову Куяльницької сільської ради Подільського району.

За значний особистий внесок у забезпечення соціально-економічного та культурно-освітнього розвитку області в період воєнного стану під час збройної агресії, вчиненої російською федерацією проти України, вагомі досягнення у професійній діяльності, важливий вклад у спільну перемогу над російським агресором та з нагоди 33-ї річниці Дня незалежності України Почесною Грамотою Одеської обласної державної адміністрації було нагороджено:

БОНДАРЧУКА Володимира Ростиславовича – керівника Товариства з додатковою відповідальністю «АПК Саврань» Подільський район.

За сумлінну плідну працю, високі лідерські якості, компетентність та наполегливість у роботі, активну життєву позицію та з нагоди державного свята – 33 ї річниці Дня Незалежності України Подяку Одеської обласної ради оголосили:

СОЛОНУ Павлу Андрійовичу – директору товариства з обмеженою відповідальністю «Магнолія-Лан».

За високий патріотизм та самовіддане служіння українському народу, бездоганну службу, відповідальне ставлення до виконання військового обов’язку, активну громадянську позицію та з нагоди 33-ої річниці Дня Незалежності України Почесною грамотою Подільської районної державної адміністрації Одеської області було нагороджено:

ТІТОРОВА Ігоря Дмитровича – начальника інформаційно – аналітичної групи штабу військової частини А1536, старшого лейтенанта;

БАЛТЯНА Олега Юрійовича – діловода штабу військової частини А1536, старшого солдата;

ВОЛИНЕЦЬ Дар’ю Олександрівну– працівника Збройних Сил України, психолога відділення морально –психологічного забезпечення військової частини А1536.

За сумлінну працю, значні трудові здобутки, високий професіоналізм, активну громадянську позицію, вагомий внесок у соціально – економічний розвиток територіальної громади та з нагоди 33-ої річниці Дня Незалежності України Почесною грамотою Подільської районної державної адміністрації Одеської області було нагороджено:

ПОГОРІЛУ Ірину Анатоліївну – начальника фінансового управління Куяльницької сільської ради Подільського району Одеської області;

БУЗОВСЬКУ Тетяну Миколаївну – начальника відділу з питань агропромислового комплексу та земельних відносин Куяльницької сільської ради Подільського району Одеської області.

Далі талановитий та натхненний творчий колектив, майстерні та віртуозні солісти і дуети Куяльницького відділу розвитку культури подарували глядачам українські пісні та зарядили атмосферою позитиву, патріотизму єднання усіх присутніх на заході.

Справді, українська пісня, відома сьогодні всьому світові, є символом вільної і сильної, нескореної України. Пісня завжди була і залишається оберегом нашого народу і нашою святинею.

Також було організовано збір коштів для допомоги нашим Захисникам. Організатори заходу запрошували усіх небайдужих взяти участь у благодійній акції та підтримати захисників України.

«Такі благодійні заходи в нашому районі вже давно стали особливим місцем, де люди можуть зібратися разом, відчути силу мистецтва й зробити корисну справу, щоб військові постійно відчували нашу вдячність та підтримку», – зазначив Михайло Лазаренко.

Дякуємо вам всім, хто долучився до доброї справи!

Лише разом і лише до нашої Перемоги!