23 серпня 2024 року начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко взяв участь в урочистому заході з нагоди Дня Державного Прапора, який відбувся в місті Подільськ



Також участь в заході взяли: представники Подільської міської ради, настоятель парафії «Всіх святих землі української» ПЦУ, військовий капелан, протоієрей Михайло Базилько, військовослужбовці, представники правоохоронних органів, представники ЗМІ.

🇺🇦 Синьо-жовтий стяг є державним прапором України.

Протягом довгого часу він залишався символом прагнення українців до свободи і незалежності, суверенності та волі, їх боротьби за національні й соціальні права. І сьогодні ми відзначаємо цей день в умовах повномасштабної війни. Але віримо, що скоро настане наша перемога і синьо-жовтий прапор майорітиме над всією територією України.

На початку заходу присутні виконали Державний Гімн України та вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

Центр міста майорів яскравими фарбами – подільчани вбрались в блакитно-жовтий, надзвичайно гарний, одяг. Тримали в руках Державні Прапорці – це наша єдність та символ свободи.

На честь свята над містом урочисто підняли Прапор України – знаємо, що лише наші кольори майорітимуть на нашій землі. У кожному куточку нашої країни. За прапор сьогодні вмирають, але, в той же час, він є і символом життя, процвітання нашої держави, незалежності українців.

Допоки на наших територіях майорітиме синьо-жовтий стяг – доти буде жива нація сміливих і нескорених!

З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА

УКРАЇНИ! 🇺🇦