28.08.2024 року начальник Подільської РВА Михайло ЛАЗАРЕНКО взяв участь в ХХХVІІ позачерговому засіданні сесії VІІІ скликання Слобідської селищної ради

На початку всі присутні виконали Гімн України. Згадали загиблих земляків Героїв – захисників та хвилиною мовчання вшанували їх пам’ять.

На порядок денний засідання було винесено питання Про внесення змін до рішення селищної ради від 13 грудня 2023 року № 872-VIII «Про бюджет Слобідської селищної територіальної громади на 2024 рік». У зв’язку з цим, очільником району було вкотре наголошено на прозорому використанні коштів місцевого бюджету.

«Я наголошую, що всі тендерні закупівлі повинні бути виважені та прозорі, з акцентом на економію бюджетних коштів. Ми не повинні припиняти допомагати ЗСУ, робити внесок в нашу спільну Перемогу, адже ті, хто боронить українські території на фронті потребують нашої підтримки та допомоги!» – зауважив Михайло Дмитрович.

Разом з тим, виступаючи перед депутатами Михайло Лазаренко довів інформацію про події на фронті та важливості продовження активної допомоги ЗСУ.

Не обійшов стороною питання підготовки навчальних закладів до нового навчального року, де також наголосив на питанні здорового гарячого харчування дітей.

Окремо звернув увагу на ощадливому використанні світла, адже енергетика України послабилась після останнього обстрілу рф.

По результатам роботи сесії депутатами були розглянуті та прийняті рішення по питанням порядку денного.