Сьогодні, 29 серпня 2024 року, начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко взяв участь у відкритті Пам’ятного Знаку загиблим Героям

Подільщина зазнала непоправної втрати – загибелі військовослужбовців. Це страшна трагедія, яка залишила глибокий слід у серцях всіх українців та зокрема жителів Подільщини.

Всі зібралися тут, аби увіковічнити Героїв-військових, які служили на благо мирної, безпечної України.

У церемонії взяли участь: родини загиблих, військовослужбовці, настоятель парафії «Всіх святих землі української» ПЦУ військовий капелан протоієрей Михайло Базилько, фахівці Подільської РВА, керівництво Подільської міської ради.

Памʼять загиблих Захисників присутні вшанували хвилиною мовчання, а також покладанням квітів до Знаку.

У своїй промові Михайло Лазаренко зазначив: «Хай вічною буде пам’ять про Героїв України. Їхня справа продовжує жити у наших серцях, у кожному, хто не зламався перед обличчям небезпеки та стоїть на варті нашого майбутнього. Наш святий обов’язок пам’ятати ім’я кожного загиблого Воїна та вшановувати їхню пам’ять».

Ми пам’ятаємо кожного, хто поклав своє життя на полі бою, захищаючи нашу землю та схиляємося перед родинами загиблих, розуміючи, що їхня втрата — це ціна, яку платить кожен з нас за мирне майбутнє.

Допоки ми живі, бережімо пам’ять про тих, хто поклав душу й тіло за нашу свободу!