1 вересня 2024 року, начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко відвідав Комунальний заклад “Балтський педагогічний фаховий коледж” аби привітати педагогічний, студентський та учнівський колективи з Днем знань

На початку присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх загиблих Героїв та з гордістю виконали Гімн України.

На заході виступив Михайло Дмитрович – він привітав із Днем знань студентів, педагогічний колектив, побажав усім присутнім наполегливості, творчої наснаги, нових здобутків, незабутніх миттєвостей студентського життя та нових цікавих відкриттів.

«Прийміть найтепліші привітання з Днем знань і початком нового навчального року. Висловлюю подяку, що попри війну і численні випробування, які випали на долю всіх українців, ці молоді люди залишилися в Україні здобувати освіту тут, щоб ставати кращими та робити кращою нашу спільну державу. Саме зараз і саме тут, в Україні за нашої участі вирішуються глобальні питання, які матимуть визначальні наслідки для історії нашої держави і для людства загалом. Нове покоління української нації мусить допомогти світу знайти відповіді на ці питання. Хай Ваші серця завжди будуть сповнені щирої любові до нашої країни, а молодечий запал та енергія скеровані для побудови Вашого майбутнього та майбутнього Української Держави» – звертаючись до присутніх зазначив очільник району.

За високу педагогічну майстерність та мудрість, використання прогресивних підходів до навчання і виховання, вагомий внесок в особистісний розвиток учнівської молоді, професіоналізм, креативність у роботі, активну громадянську позицію та з нагоди Дня знань нагородили цінним подарунком – годинником Подільської районної військової адміністрації:

ІВАННІКОВА Сергія Івановича – директора Комунального закладу “Балтський педагогічний фаховий коледж”;

ПРИТУЛЯК Тетяну Семенівну – заступника директора з гуманітарної освіти та виховання Комунального закладу “Балтський педагогічний фаховий коледж”.

Разом з тим, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість обраній справі, активну життєву позицію в період дії правового режиму воєнного стану, з нагоди професійного свята Дня працівників освіти та 95-ої річниці з Дня заснування Комунального закладу «Балтський педагогічний фаховий коледж» нагородили Почесною грамотою Подільської районної державної адміністрації Одеської області:

ГЛУХОГО Володимира Івановича – лаборанта Комунального закладу «Балтський педагогічний фаховий коледж»;

ЗУБАРЄВУ Ганну Федорівну – бібліотекара Комунального закладу «Балтський педагогічний фаховий коледж»;

МАЗУР Тетяну Володимирівну – чергову по гуртожитку Комунального закладу «Балтський педагогічний фаховий коледж»;

СТРОГАЛЬ Олену Юріївну – економіста Комунального закладу «Балтський педагогічний фаховий коледж»;

ЧОРНУ Наталію Олексіївну -прибиральника виробничих приміщень Комунального закладу «Балтський педагогічний фаховий коледж».

Нехай новий навчальний рік буде мирним і безпечним, аби наші діти мали змогу рости та отримувати знання в атмосфері любові, добра, радості та злагоди.