30.08.2024 року на території Любашівської громади, за ініціативи та підтримки начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка, відбувся І-ий етап Обласних спортивних змагань «Рухайся до Перемоги!» серед голів територіальних громад, їх заступників і старост старостинських округів Подільського району

Основна мета таких змагань – запровадити системну рухову зайнятість територіальних громад району та згуртованість . Адже здорова нація – готова до розвитку та руху до Перемоги!

Михайло Лазаренко відзначив, що проведення таких змагань є гарною традицією підтримки розвитку фізичної культури та спорту, пропагування здорового способу життя серед молоді та підростаючого покоління.

«Такі заходи зазвичай збирають значне представництво учасників та прихильників ігрових видів спорту. Бажаю учасникам спартакіади вдалих стартів та рішучих перемог, наполегливості та гарного настою!» – наголосив очільник району.

На спортсменів чекали змагання з восьми видів спорту, локації були підготовлені для:

– волейболу,

– футзалу,

– настільного тенісу,

– шахів,

– шашок,

– гирьового спорту,

– більярду,

– дартс.

Боротьба за призові місця видалась дуже запеклою. Представники громад району активно прийняли участь у всіх видах змагань та показали високі спортивні досягнення.

Наприкінці змагань начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко нагородив команди – переможці та учасників грамотами та кубками:

1 місце – Куяльницька громада;

2 місце – Окнянська громада;

3 місце – Любашівська громада.

В рамках даного заходу громади долучилися до благодійного збору коштів на підтримку ЗСУ.

Саме у єдності та взаємній відповідальності наша сила. Ми всі гуртом працюємо на захист України.

Усі разом до Перемоги!