16 вересня 2024 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА

Колектив адміністрації, на виконання Указу Президента України № 143 від 16 березня 2022 року, о 09:00 долучилися до проведення загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України. Всі присутні заспівали Державний Гімн України.

Михайло Дмитрович довів обстановку, яка склалась в Україні, в області та в районі. Начальники відділів та окремі спеціалісти доповідали про підсумки виконання завдань за минулий тиждень та плани робіт на поточний.

Участь у нараді взяв голова Подільської районної ради Микола Соколов, він довів пріоритетні напрямки роботи райради та пріоритетні завдання на поточний тиждень.

Оперативну інформацію про хід бойових дій на території України, втрати окупантів та стан справ у Подільському гарнізоні до присутніх довів начальник відділу з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами районної військової адміністрації Євгеній Мартинюк.

Начальник відділу агропромислового розвитку районної військової адміністрації Наталія Вдовиченко доповіла про проведення комплексу сільськогосподарських робіт в сільгосппідприємствах Подільського району.

Про стан передачі реєстраційних справ до Подільської РВА станом на 16 вересня 2024 року, довів Курганський Сергій – начальник юридичного управління апарату районної військової адміністрації.

Головний спеціаліст Подільської РВА Вікторія Мазур довела до присутніх, ситуацію про стан освіти Подільського району в умовах воєнного стану.

Про виконання розпорядження начальника Подільської районної військової адміністрації від 28.05.2024 року № 92/24 “Про проведення у Подільському районі профілактичних заходів “Безпечне літо-2024” доповіла начальник служби у справах дітей Подільської РВА – Ірина Бочарова.

Начальник відділу організаційно – контрольної роботи, діловодства та звернення громадян апарату районної військової адміністрації Болсун Людмила, довела до присутніх інформацію про стан виконавської дисципліни в апараті та структурних підрозділах Подільської РВА.

Про компенсацію за облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю доповідав в.о. директора Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості Олег Кунаренко.

🇺🇦За результатами наради Михайло Дмитрович надав відповідні доручення