17 вересня, в рамках відзначення Дня усиновлення, в Подільській районній військовій адміністрації зібралися сім’ї, які зробили відповідальний крок, взявши дитину у свою сім’ю і надавши їй надію на щасливе майбутнє

Очільник району Михайло Лазаренко особисто привітав родини та висловив побажання, щоб кожна дитина України зростала у повноцінній, люблячій сім’ї, повнилася дитячим сміхом кожна домівка, діти росли здоровими і успішними, а у сім’ях панували лише віра, надія та любов.

Також була нагороджена Почесною Грамотою Подільської РВА –

Патківська Наталія – директор Центру соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей Подільської районної військової адміністрації.

Іменний годинник Подільської районної військової адміністрації отримала –

Бочарова Ірина – начальник служби у справах дітей Подільської районної державної адміністрації.

За особистий внесок у забезпеченні реалізації права дитини, позбавленої батьківського піклування, на виховання в сім’ї, створення сприятливих умов для її всебічного розвитку та з нагоди Дня усиновлення оголосили Подяку Подільської районної державної (військової) адміністрації батькам-усиновлювачам.

Дякуючи Куяльницькому центру культури і дозвілля в залі панувала святкова та тепла атмосфера.

Щиро вітаємо усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення!

Хай щедрість та милосердя Ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а любов ніколи не покидає Ваші серця!