Відбулась онлайн-нарада щодо виконання мобілізаційних завдань та вжиття заходів мобілізації на території області

18 вересня 2024 року начальник Подільської РВА Михайло ЛАЗАРЕНКО спільно із начальником Подільського РУП ГУНП в Одеській області полковником поліції Олегом Жуковським, заступником начальника Подільського РТЦК та СП підполковником Русланом Ткачем, заступником начальника – начальником відділення рекрутингу та комплектування, підполковником Сергієм Саміним, начальником адміністративного відділення Подільського РТЦК та СП Михайлом Ключенком взяли участь у онлайн-нараді під головуванням начальника Одеської ОВА Олега Кіпера.

✔️Також участь в нараді взяли участь: голова військово-лікарської комісії Подільського району – Іван Гук, перший заступник начальника Подільської РВА Оксана Лобода та начальник відділу з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Євгеній Мартинюк.

Питання, яке було винесено на нараду стосувалось стану виконання мобілізаційних завдань та вжиття заходів мобілізації на території області.

“Кожен з нас, так само як і кожен з жителів наших громад, мріє про нашу Перемогу. Але досягти її тільки мріями – неможливо. Тож одним із основних питань обговорення від якого напряму залежить збереження незалежності нашої країни, майбутнє наступних поколінь українців – питання мобілізації” – переконання Михайла ЛАЗАРЕНКА.

Виконання заходів з мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Подільського району знаходиться на постійному контролі начальника Подільської районної державної адміністрації.

Присутні мали змогу отримати важливу інформацію задля забезпечення якісного продовження роботи та начальником Одеської ОВА були надані відповідні доручення.