04 жовтня 2024 року відбулося засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» при Подільській районній військовій адміністрації

Порядок денний засідання – здійснення ефективного контролю за належним використанням коштів державного, обласного, місцевих бюджетів територіальних громад Подільського району.

Оксана Лобода перший заступник начальника районної державної адміністрації проінформувала присутніх про даний розгляд тендерних закупівель, які викликали сумніви щодо їх доцільності або у вартості можуть бути ознаки завищення цін.

КЗ “Кодимський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) “Сонечко” (UA-2024-10-02-012183-a) «Капітальний ремонт підвального приміщення (Інші завершальні будівельні роботи )» на суму 1 064 930,61 гривень. Закупівля без використання електронної системи, укладено угоду від 02.10.2024 року за № 2 з ФОП Бабій О.В. 3167316974.

По закупівлі надіслано листа з проханням надати вичерпну інформацію щодо проведених закупівель та їх доцільності, копії договорів та специфікації.

Продовжуємо працювати над тим, щоб в кожній громаді тендерні закупівлі були максимально прозорими та логічними в період воєнного стану. Запобігання і протидія корупції в державних органах та органах місцевого самоврядування – наш шлях до довіри жителів та нашої Перемоги.

Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО тримає на особистому контролі питання витрачення коштів територіальними громадами Подільського району.