18.10.2024 року відбулась 50-та сесія Подільської міської ради Подільського району Одеської області I скликання


За дорученням начальника Подільської РВА Михайла Лазаренка в роботі сесії взяла участь його перший заступник Оксана Лобода.

На початку всі присутні виконали Гімн України. Згадали загиблих земляків Героїв – захисників та хвилиною мовчання вшанували їх пам’ять.

Перед депутатами виступила Оксана Олександрівна, яка в своїй промові зазначила про важливість продовження допомоги Збройним Силам України, а також наголосила на перевірці доцільності тендерів, які планує провести громада. Окрім цього, обговорили підготовку громади до опалювального сезону 2024/2025 років.

Разом з тим, перший заступник наголосила на організації гарячого, здорового, харчування дітей. Довела інформацію про те, що усі учні 1-4 класів зможуть безкоштовно харчуватися у школах. Раніше ця можливість була доступна лише для пільгових категорій, але тепер усі школярі початкових класів у комунальних школах, гімназіях та ліцеях отримають безоплатні гарячі сніданки або обіди, залежно від організації навчання.

На порядок денний сесії було винесено 26 нагальних питань, які попередньо детально розглядались на засіданнях виконавчого комітету та постійних комісій.

Традиційно цілий ряд рішень було прийнято з метою врегулювання майнових відносин, надання дозволу на розробку технічної документації, засобів, договорів оренди тощо.

Депутатами були розглянуті та прийняті рішення по питанням порядку денного.


#прозорістьтапідзвітність