Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів

25.04.2022 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА.

Перед початком наради колектив адміністрації, на виконання Указу Президента України № 143 від 16 березня 2022 року, о 09:00 долучився до проведення загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України.

Також, керівник РВА привітав з днем народження начальника управління соціального захисту населення Ларису Долгу та висловив подяку співробітникам, які взяли участь у зборі та відправленні на передову бійцям- подільчанам Великодніх подарунків та продуктів.

Михайло Лазаренко довів обстановку, яка склалась в Україні, в області та в районі. Начальники відділів та окремі спеціалісти доповідали про підсумки виконання завдань за минулий тиждень та плани робіт на поточний.

Оперативну інформацію про втрати окупантів станом на 25 квітня 2022 року (в тому числі за минулий тиждень) та стан справ в гарнізоні довів  присутнім Євгеній Мартинюк – головний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи.

Про стан виконання районного бюджету та місцевих бюджетів громад Подільського району за І квартал  2022 року доповідав Сергій Шаповал – начальник фінансового відділу  Подільської РВА. Зокрема, було зазначено, що Подільська міська рада виконала бюджет на 94,8 %, Балтська міська рада – на 99,5 %, Піщанська сільська рада – на 75,8 %. Решта 9 громад за І квартал 2022 року свої бюджети виповнили на 100 та більше відсотків.

Крім того, очільник району заслухав доповіді посадових осіб та поставив додаткові завдання щодо підготовки місць розміщення внутрішньо переміщених осіб, захисту прав дітей, проведення моніторингу цін на паливно-мастильні матеріали, продукти та товари першої необхідності з вжиттям відповідних заходів реагування до власників, що не реагують на рекомендації з неперевищення  граничних націнок.