Начальник Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО вже вкотре ініціював та організував відправку вантажу допомоги військовослужбовцям

Враховуючи необхідність підтримки наших подільчан – бійців батальйону «Київська Русь», які успішно ведуть важкі бої з російським агресором у Миколаївський та Херсонський областях, прикриваючи і захищаючи тим самим Одещину і нас з вами, начальник Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО 31.05.2022 року вже вкотре ініціював та організував відправку вантажу допомоги військовослужбовцям.

Відповідальну місію доставки і охорони вантажу вже не в перший раз взяла на себе ТОВ “БРМ ОХОРОНА” та особисто її очільник – МЕЛЬНИК БОГДАН, який є учасником бойових дій та головою Громадської ради при Подільській районній військовій адміністрації. Крім того, Богдан Петрович за рахунок власних можливостей допоміг воїнам технічним забезпеченням.

МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО, особисто від своєї родини, передав військовослужбовцям на передову вантажно-пасажирський автомобіль VOLKSWAGEN TRANSPORTER, який перебуває у відмінному технічному стані і буде використовуватися для захисту рідної Батьківщини.

Наші представники відвідали захисників-подільчан на передньому рубежі, передали їм частинку домашнього тепла, подякували Героям за їхню мужність та побажали міцного здоров’я, витримки і найскорішої Перемоги.

Слід зазначити, що цього разу набагато більше людей виявили бажання підтримати наших Героїв.

Зокрема, це:

ПАСТІКА СЕРГІЙ та ОЛЕКСАНДР ЗАБЛОДСЬКИЙ, фермери з Окнянщини, за кошти яких було придбано 10 газових таганків, 10 газових балонів для приготування їжі, 100 бутлів питної води;

ОЛЕКСАНДР ФАРАДЖЕВ, АНАТОЛІЙ ВОЗІЯН – сільгоспвиробники Куяльницької сільської ради, які допомогли грошовими коштами;

ПІЩАНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА та, особисто, її голова – ОЛЕКСІЙ ПАНТІЛЄЄВ, які виготовили та відправили на фронт більш ніж 1500 банок консервованої тушонки та риби, а також печиво, цукерки тощо; 

– депутат Савранської селищної ради ТЕТЯНА АСАУЛЯК, яка передала бійцям масло рослинне;

– керівник ФОП «ТЕРП’ЯК Л.О.» ЛЮБОВ ТЕРП’ЯК, яканаправила продукти харчування;

 директор ТОВ «ФОРТ-БІР-ПЛЮС» ДЕНИС ХАРЧЕНКО, який передав захисникам продукти харчування та засоби особистої гігієни;

 В’ЯЧЕСЛАВ ПИСЬМЕНЮК – генеральний директор ПП «ХЬЮМАН РЕСОРСИС АУТСОРСИНГ КАМПАНІ», який передав захисникам продукти харчування та засоби особистої гігієни.

ДУЖЕ ДЯКУЄМО ВСІМ ПРИЧЕТНИМ ЗА УЧАСТЬ У АКЦІЇ !

СПОДІВАЄМОСЬ, ЩО З КОЖНИМ РАЗОМ БАЖАЮЧИХ ДОПОМОГТИ  ПОДІЛЬЧАНАМ-ЗАХИСНИКАМ БУДЕ ВСЕ БІЛЬШЕ !

СЛАВА УКРАЇНІ !

ГЕРОЯМ СЛАВА !