Керівництво та співробітники Подільської РВА взяли участь у відеоселекторній нараді Одеської ОВА під керівництвом Олега Муратова

07.06.2022 року керівництво, співробітники Подільської районної військової адміністрації, територіальних громад Подільського району, сільгоспвиробники взяли участь у відеоселекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації під головуванням заступника начальника Одеської ОВА Олега МУРАТОВА.

Очільники районів доповідали про проблемні питання, забезпеченість підприємств зернозбиральною технікою, паливом та сезонними  працівниками для проведення комплексу збиральних робіт у 2022 році в умовах дії воєнного стану.

З інформацією про матеріально-технічну забезпеченість сільгосппідприємств для своєчасного проведення комплексу збиральних робіт у 2022 році в умовах дії воєнного стану, зберігання та експортування врожаю виступила Алла СТОЯНОВА – директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської обласної військової адміністрації.

Про завдання фітосанітарного контролю під час експортування зерна в умовах воєнного стану розповіла Інна НЕПОМНЯЩАначальник управління фітосанітарного контролю Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області.

Заступник начальника управління – начальник відділу пожежної безпеки управління запобігання НС ГУ ДСНС України в Одеській області Віталій ЧЕРНАТА довів присутнім заходи щодо забезпечення пожежної безпеки під час збирання, зберігання та переробки врожаю.

За результатами наради посадовим особам надано окремі доручення.