Михайло Лазаренко взяв участь у пленарному засіданні дев’ятнадцятої сесії Піщанської сільської ради VІІІ скликання

17.06.2022 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко взяв участь у пленарному засіданні дев’ятнадцятої сесії Піщанської сільської ради VІІІ скликання.

Очільник району подякував мешканцям громади за небайдужість, патріотизм та всебічну підтримку і допомогу нашим Збройним Силам.

За особистий внесок у наданні гуманітарної допомоги військовим, які мужньо захищають нашу Батьківщину, добрі справи, шляхетні вчинки, людяність, громадянську позицію та підтримку, які є надзвичайно важливими в умовах військової агресії російської федерації проти України, Михайло Дмитрович вручив Подяку начальника Подільської районної військової адміністрації

ПІЩАНСЬКІЙ СІЛЬСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

Крім того, згідно розпорядження начальника Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА, за багаторічну плідну працю, вагомий особистий внесок у забезпечення соціально – економічного і культурного розвитку області, високий професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди 90–річчя утворення Одеської області нагороджено Почесною грамотою Подільської районної державної адміністрації Одеської області:

КРАВЧЕНКА ВОЛОДИМИРА СТЕПАНОВИЧА – директора КП «Благоустрій» Піщанської сільської ради Подільського району Одеської області

ГУЛЛУ ВАЛЕНТИНУ ВЯЧЕСЛАВІВНУ   –        секретаря Піщанської сільської ради Подільського району Одеської області.

Виступаючи перед присутніми очільник району окреслив завдання всіх гілок влади, депутатського корпусу, силових структур та правоохоронних органів у підтриманні належного рівня обороноздатності Подільщини та високого морально-психологічного і патріотичного духу місцевого населення.  Михайло Лазаренко акцентував увагу на необхідності підтримки наших захисників, які перебувають на передовій лінії боротьби з ворогом, закликав всіх активніше долучитися до волонтерської діяльності. Окремо зупинився керівник РВА на питаннях розміщення внутрішньо переміщених осіб, розподілу гуманітарної допомоги, яка надходить до району завдяки підтримці з боку начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка від координаційного гуманітарного штабу при Одеській ОВА.

Також, голова району довів результати аналізу наповнення місцевих бюджетів, визначив завдання органів місцевого самоврядування та депутатів у діяльності щодо організації своєчасної та повної сплати податків, економного витрачання бюджетних коштів під час воєнного стану, якісної підготовки до збирання врожаю та господарського підходу до його збереження.

В ході засідання депутатами були розглянуті та прийняті рішення по наступним питанням:

1. Про встановлення місцевих податків, зборів та пільг, які будуть діяти на території  Піщанської сільської територіальної громади на 2023 рік.

2. Про передачу шкільного автобуса Опорному закладу «Пужайківський заклад загальної середньої освіти-заклад дошкільної освіти» Піщанської сільської ради.

3. Про затвердження  ліквідаційного балансу ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ЯСЛА-САДОК «ЛАСТІВКА»  ПІЩАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

4. Про утворення місцевої пожежної охорони  Піщанської сільської ради.

5. Про затвердження розпоряджень сільського  голови, прийнятих в міжсесійний період.