Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів

27.06.2022 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА.

Перед початком наради колектив адміністрації, на виконання Указу Президента України № 143 від 16 березня 2022 року, о 09:00 долучився до проведення загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України.

Михайло Лазаренко довів обстановку, яка склалась в Україні, в області та в районі. Начальники відділів та окремі спеціалісти доповідали про підсумки виконання завдань за минулий тиждень та плани робіт на поточний.

Оперативну інформація про хід бойових дій на території України, втрати окупантів та стан справ в Подільському гарнізоні довів присутнім Євгеній Мартинюк – головний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи РВА.

Про проведення профілактичних та цільових операцій в районі доповіла Бочарова Ірина – начальник служби у справах дітей. Зокрема, вона повідомила, що протягом 6 місяців 2022 року з метою виявлення дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, запобігання дитячої безпритульності, бездоглядності, попередження насилля, жорстокого поводження з дітьми  працівниками служби у справах дітей Подільської райдержадміністрації, а також службами у справах дітей міських, селищних та сільських рад району спільно з причетними структурами проведено 117 профілактичних рейдів під час яких:

– обстежено сімей – 379;

– виявлено 9 дітей, з яких 4 дітей вилучено із сім’ї та влаштовано до Центру соціально-психологічної реабілітації дітей;

– попереджено 135 батьків відносно виконання своїх обов’язків та ініційовано притягнення до адміністративної відповідальності 43 батьків.

Начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Павло Прачук розповів про заходи з відзначення 26 річниці Конституції України в Подільському районі.

З інформацією про результати виконання архівним відділом райдержадміністрації майнових та соціально-правових запитів юридичних та фізичних осіб за ІІ квартал 2022 року виступила Чорна Тетяна  – начальник архівного відділу РВА.

За підсумками розгляду питань посадовим особам надано додаткові доручення.