28 червня начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко взяв участь у урочистостях з нагоди Дня Конституції України та з нагоди 100 – річчя Подільської пожежної охорони.

Також в заходах взяли участь виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський, представники міської ради, Куяльницький сільський голова Сергій Паламарчук, колектив Подільського районного управління ГУ ДСНС , представники засобів масової інформації.

Сьогодні наша Держава переживає нелегкі часи. Це час коли наше суспільство випробовується на міцність духу, віру в світле майбутнє нашої країни. Час, коли кожен громадянин України має нагоду проявити свою відданість до своєї держави.

Очільник району привітав присутніх з 26-ю річницею Конституції України, та з нагоди 100 – річчя Подільської пожежної охорони.

« Державна служба з надзвичайних ситуацій України має найвищий рівень довіри населення. І це не простий рейтинг, це рівень самопожертви, яку проявляють рятувальники під час виконання свої службових обов’язків. Люди, які вибирають професію рятівника, відзначаються особливими рисами характеру: самовідданістю, мужністю, сміливістю, силою волі та дисциплінованістю. Ви рятуєте чужі життя та здоров’я. Людина, її життя – це ті цінності, які Основний закон нашої держави визначає найбільшим пріоритетом. Дотримання цих норм залежить від кожного з нас, від нашої відповідальності, професіоналізму, патріотизму та прагнення бачити Україну по-справжньому європейською країною. Тож, я щиро вітаю всіх з Днем Конституції України ! Бажаю всім міцного здоров’я, довгих років життя, миру та благополуччя! В час, коли ви бережете людські життя, нехай вас оберігає Господь Бог », – звернувся до присутніх Михайло Лазаренко.

За вагомі трудові здобутки, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та майстерність, ініціативність у роботі, активну життєву позицію та з нагоди – 26 – ї річниці Дня Конституції України було нагороджено Почесною грамотою Подільської районної державної адміністрації Одеської області:

– СІЧКА Олександра Олексійовича – провідного інспектора відділу організації наглядово – профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Подільського районного управління Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Одеській області, капітана служби цивільного захисту;

 ПОПОВУ Оксану Анатоліївну – завідувача групи економіки і фінансів (головного бухгалтера) 4 державного пожежно – рятувального загону Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Одеській області.

Також за самовіддане служіння українському народові, сумлінне і бездоганне виконання службового обов’язку під час захисту суверенітету і територіальної цілісності держави, за високий рівень патріотизму, духовно – моральне виховання молоді, значний внесок у розвиток ветеранського руху та з нагоди Дня рятівника ветеранів та кращих працівників нагороджено Державними нагородами.