МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО: «Війна триває… Наші воїни на межі своїх сил захищають Батьківщину, нас з Вами. Ми не маємо морального права не думати про них – щоденно, щохвилинно, щомиті…»

Завдяки найбільш патріотично налаштованим громадянам, Подільщина продовжує підтримувати Героїв на передовій.

ОСОБЛИВУ ВДЯЧНІСТЬ ВИСЛОВЛЮЄМО КЕРІВНИКУ ТДВ АПК”САВРАНЬ” –

БОНДАРЧУКУ  ВОЛОДИМИРУ РОСТИСЛАВОВИЧУ !!!

Володимир Ростиславович за власні кошти придбав для  Української добровольчої армії вантажно-пасажирський автомобіль VOLKSWAGEN.

Даний автомобіль було пофарбовано і доведено до відмінного  технічного стану завдяки особистій участі родини МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА.

Нехай наші воїни ефективно використовують цей транспортний засіб для захисту рідної УКРАЇНИ !!!

Дякуючи небайдужим підприємцям і громадянам Подільського району ТЕТЯНІ АСАУЛЯК, КЕРІВНИЦТВУ СФГ «ПРОГРЕС», БПРП «РИНОК», до Миколаєва автомобіль поїхав не порожнім. Нашим бійцям  було передано також продукти харчування, солодощі, засоби особистої гігієни, речі першої необхідності. 

Слід відмітити, що врешті решт до загально-районного волонтерського руху Подільщини з допомоги нашим Героям долучився і колектив Савранської селищної ради на чолі з її головою – Сергієм Дужієм. Ними було передано вантаж консервованого м’яса і каші. 

Відповідальну місію доставки і охорони вантажу вже не в перший раз взяло на себе ТОВ “БРМ ОХОРОНА” та особисто її очільник – МЕЛЬНИК БОГДАН, який є учасником бойових дій та головою Громадської ради при Подільській районній військовій адміністрації.

ДУЖЕ ДЯКУЄМО ВСІМ ПРИЧЕТНИМ ЗА УЧАСТЬ У АКЦІЇ !

СЛАВА УКРАЇНІ !