Профілактичний рейд на Окнянщині

5 липня 2022 року працівниками служби у справах дітей Подільської районної військової адміністрації та Окнянської селищної ради, КУ «Центр надання соціальних послуг Окнянської селищної ради», Дубівського та Федосіївського старостинських округів був проведений профілактичний рейд в селах Ткаченко, Федосіївка, Новокрасне.

В ході рейду обстежено умови проживання 22 дітей. З батьками проведено профілактичні бесіди щодо належного догляду за дітьми, дотримання санітарних норм в приміщеннях, недопущення зловживання алкогольними напоями. Особлива увага була приділена питанню цільового використання державної грошової допомоги на дітей.

За результатами проведеного рейду на матір, яка має двомісячну дитину і схильна до вживання алкогольними напоями, складено працівниками поліції два протоколи: за невиконання батьківських обов’язків та за хуліганські дії відносно працівників служб у справах дітей (вживала нецензурну лайку та погрожувала фізичною розправою). Дана сім’я взята на профілактичний облік служби у справах дітей Окнянської селищної ради.

Робота в даному напрямку продовжується.

11