Начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко провів робочу нараду з керівниками  закладів професійної  (професійно-технічної) освіти Подільського району

08.07.2022 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів робочу нараду з керівниками  закладів професійної  (професійно-технічної) освіти Подільського району.

До заходу було запрошено керівників:

– ДНЗ «Ананьївський професійний аграрний ліцей»   Медюк Галина Андріївна;

– Відокремлений структурний підрозділ «Ананьївський аграрно-економічний фаховий коледж Уманського національного університету садівництва» Космінський Юрій Єгорович;

–  КЗ «Балтський педагогічний фаховий коледж» – Печерська Віра Петрівна (заступник директора);

– Подільський професійний ліцей – Новицький Василь Степанович;

– Подільський медичний фаховий коледж ім. В.О.Жуковського  – Кожухар Ольга Анатоліївна;

– Північний центр професійної освіти (Саврань)          – Жирун Ярослава Борисівна.

Михайло Лазаренко довів обстановку, яка склалась в Україні, в області та в районі. Він зосередив увагу освітян на національно-патріотичному вихованні молоді, забезпеченні безпеки навчального процесу, виконанні всіх вимог правового режиму воєнного стану тощо.

Також присутнім було доведено звернення начальника відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Подільської РВА Павла Прачука.

Керівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти Подільського району надали інформацію щодо паспорту закладу (місцезнаходження, профілю, кількості працівників та здобувачів освіти, надання  закладом допомоги, товарів/послуг для підрозділів ТРО, ЗСУ, обласного цільового фонду «Оборона Одещини», кількість працівників, мобілізованих до лав ЗСУ, підготовка навчального закладу до 2022-2023 навчального року, стан облаштування укриття, використання земельних ділянок, що закріплені за закладом,працевлаштування випускників закладу за останні два роки).