Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко здійснив робочу поїздку до Окнянської селищної ради

12.08.2022 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко здійснив робочу поїздку до Окнянської селищної ради. Одним із завдань роботи у громаді, що визначив собі керівник району, було відновлення водопостачання у селі Ставрове.

Михайло Лазаренко, після чисельних звернень громадян декілька днів тому, взяв цю справу на особистий контроль, тому питання було вирішено в терміновому порядку. Зокрема, було проведено заміну насоса і відновлено водопостачання.

Але через 2 дні вода знову зникла, але не з технічних, а з природніх причин (на глибині близько 185 метрів).  

Сьогодні начальник Подільської РВА спільно з Окнянським селищним головою Олегом Бєлоусом на місці провели обстеження системи водогонів, вивчили ситуацію, що склалась, та спільно з фахівцями відпрацювали технічні кроки для налагодження водопостачання в селі.

Наразі бригада продовжує працювати над вирівнюванням тиску води між водонапірними вежами. Окнянський селищний голова пообіцяв, що водозабезпечення мешканців буде відновлено на протязі двох діб.

Слід також зауважити, що в селі Ставрове є проблема, зумовлена неплатежами з боку користувачів і, як наслідок, боргом за електроенергію. Тому, до повного погашення заборгованості за електроенергію, буде встановлений певний графік водопостачання. Після погашення заборгованості та встановлення лічильників абонентам водопостачання буде відновлено в цілодобовому режимі.