Михайлом Лазаренко обстежено школу та заклад дошкільної освіти на території Зеленогірської громади

МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО : «Ми маємо подбати про безпечні умови навчання і виховання дітей. На сьогодні це один із пріоритетів».

Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко продовжує контроль за підготовкою органами місцевого самоврядування закладів освіти до нового начального року. На цей раз було обстежено школу та заклад дошкільної освіти на території Зеленогірської громади.

Сьогодні школа чи дитсадок перш, ніж відкрити свої двері для дошкільнят та школярів, має гарантувати їм безпеку .

Найпростіше укриття закладу дошкільної освіти забезпечене предметами першої необхідності, питною водою, медикаментами, продуктами харчування, ліжками, вогнегасниками, є ігрові кімнати, санвузли, є позначки маршруту евакуації.

Також очільник району відвідав Зеленогірський навчальний заклад, оцінив підготовку класних кімнат та найпростішого укриття до початку нового 2022 – 2023 навчального року. Класні кімнати гарні, оснащені новими меблями та сучасною оргтехнікою. Обладнання харчоблоку для приготування їжі та зберігання продуктів повністю нове, в їдальні нові меблі та посуд .

Стан сховища відповідає затвердженим стандартам, правилам та вимогам. Наявність такої захисної споруди у закладі освіти дає можливість розпочати очне навчання під час воєнного стану.