ВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА ПОДІЛЬСЬКОЇ РВА МИХАЙЛА ЛАЗАРЕНКА З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

Шановні жителі та гості Подільського району!

Сьогодні ми відзначаємо День Державного Прапора України.

З любов’ю до України, з повагою до минулого нашого народу, ми шануємо символ вільної, демократичної України, сильної й незалежної держави – наш синьо-жовтий стяг, який став для нашої нації символічним оберегом, який наповнює серце почуттям патріотизму, любові до Батьківщини та гордістю за свій народ.

Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, – це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.

Хочу привітати зі святом та висловити щиру вдячність мужнім та відважним українським воїнам, які зараз на передовій захищають нашу незалежність, роблять все для того, щоб ворог не пройшов далі територією України.

Закликаю усіх жителів нашого району вічно пам’ятати тих Героїв, які життям заплатили за наше мирне небо і спокій на рідній землі.

Випробування об’єднують український народ та роблять його сильнішим. Ми добре зрозуміли, що омріяна заможна та вільна Україна будується кожним із нас. Ми усі разом і кожен особисто відповідальний за долю своєї країни.

То ж нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини.

Від усього серця бажаю Вам, щоб ваше життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України!

Доброго здоров’я, добробуту і щастя кожній родині, мирного неба та Перемоги!!!

З повагою та найкращими побажаннями

начальник Подільської районної військової адміністрації

МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО.