23.08.2022 року о 19:00 начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів екстрене засідання районного оперативного штабу.

23.08.2022 року о 19:00 начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів екстрене засідання районного оперативного штабу.

Участь у заході взяли командири військових частин, керівництво військової комендатури, ДСНС, районного управління поліції.

ЗАЗНАЧАЄМО, ЩО СИТУАЦІЯ В ПОДІЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ ПРОДОВЖУЄ ЗАЛИШАТИСЬ СТАБІЛЬНОЮ ТА КОНТРОЛЬОВАНОЮ.

ОЗНАК ПОРУШЕННЯ ДЕРЖАВНОГО КОРДОНУ, ПІДГОТОВКИ ДО ЗБРОЙНОГО ВТОРГНЕННЯ З ТЕРИТОРІЇ ПМР НА ТЕРИТОРІЮ УКРАЇНИ ДИВЕРСІЙНО-РОЗВІДУВАЛЬНИХ ГРУП, ВІЙСЬКОВИХ ФОРМУВАНЬ НЕ ЗАФІКСОВАНО. 

ОБСТРІЛІВ, ВИБУХІВ, ХІМІЧНИХ АТАК, РОЗРИВІВ РАКЕТ ТА БОМБ, ІНШИХ РЕЗОНАНСНИХ ПОДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ТА ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ НЕ ВІДБУВАЛОСЬ.

Всі структури працюють в штатному режимі.

З керівниками силових структур та правоохоронних органів Михайло Лазаренко, з метою налагодження дієвої координації та узгодженості, обговорив ряд нагальних питань, що потребують найскорішого вирішення.

Особливу увагу приділили питанню протидії дезінформації місцевого населення, недопущення розповсюдження неперевіреної, фейкової інформації у соцмережах із посиланням на нібито «перевірені джерела», особливо з боку представників влади, органів місцевого самоврядування, військовослужбовців, співробітників поліції.

Також йшлося про посилення пропускного режиму на території військових об’єктів, організацію служби на блок-постах, її вдосконалення, вирішення питання доцільності функціонування деяких з них.  

Обговорили і потреби у допомозі підрозділам Збройних Сил України, стан військової дисципліни серед військовослужбовців та заходи, що потрібно провести з метою її зміцнення.

ЩЕ РАЗ ЗВЕРТАЄМОСЬ ДО ЖИТЕЛІВ ПОДІЛЬШИНИ:

не панікуйте, зберігайте спокій, не використовуйте та не розповсюджуйте неперевірену інформацію! Користуйтесь лише офіційними джерелами інформації!