ВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА ПОДІЛЬСЬКОЇ РВА З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Шановні жителі та гості Подільського району!

Прийміть найсердечніші вітання з нагоди великого національного свята нашої державності – Дня Незалежності України!

Впевнений, що день прийдешній принесе нам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до розбудови наших сіл, селищ, міст, району, області та усієї України!

Сьогодні ми знову переживаємо складний період в історії вже незалежної України, коли наші мужні захисники ціною власного життя відстоюють цілісність нашої держави, захищаючи її від агресії та посягань на незалежність. Гинуть найкращі діти України. Проте ми відстоїмо нашу свободу.
Українська держава потребує нових спільних зусиль у побудові справжнього демократичного, громадянського суспільства, де найголовнішими цінностями є людина, її права та свободи.

Щиро вірю, що невдовзі ми переможемо путінську навалу, і на українській землі запанують мир, злагода та національна єдність і наша держава посідатиме гідне місце серед інших європейських держав.

Будьмо згуртованими і небайдужими до майбутнього рідної землі. Тільки разом ми зможемо зробити її прийдешнє кращим та гідним. Покладаймося на успіх наших воїнів, спільних дій та активну співпрацю всіх українців, яка єднає і зміцнює нас.

Нехай свято Незалежності принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов!

Від щирого серця й від усієї душі зичу всім жителям Подільського району здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, Перемоги, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові звершення, на нові добрі починання, в ім’я соборної незалежної демократичної процвітаючої України!

З повагою
начальник Подільскої районної військової адміністрації

МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО.