МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО вкотре ініціював та організував відправку вантажу допомоги військовослужбовцям на передову

Враховуючи необхідність підтримки бійців Збройних Сил України, воїнам Української Добровольчої Армії, які успішно ведуть важкі бої з російським агресором у Миколаївський та Херсонський областях, прикриваючи і захищаючи тим самим Одещину і нас з вами, начальник Подільської районної військової адміністрації МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО 28.08.2022 року вже вкотре ініціював та організував відправку вантажу допомоги військовослужбовцям.

У велике свято Успінння Пресвятої Богородиці наші представники відвідали захисників на передньому рубежі, передали їм частинку домашнього тепла, подякували Героям за їхню мужність та побажали міцного здоров’я, витримки і найскорішої Перемоги.

Слід зазначити, що є багато небайдужих людей, які виявили бажання підтримати наших Героїв.

Зокрема, це:

– КЕРІВНИК ФГ «ПРОГРЕС» ЛАЗАРЕНКО ОЛЬГА ДМИТРІВНА, якапередала захисникам різні продукти харчування, хлібо- булочні вироби, крупи, макаронні вироби, м’ясо, смаколики та засоби особистої гігієни;

– ПІЩАНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА та, особисто, її голова – ОЛЕКСІЙ ПАНТІЛЄЄВ, які виготовили та відправили на фронт банки консервованої тушонки ,сало тощо;

– КЕРІВНИКФГ «КРУЇЗ» ЛУПАШКО ВЯЧЕСЛАВ СЕРГІЙОВИЧ, який направив продукти харчування, овочі та фрукти;

– депутат Савранської селищної ради ТЕТЯНА АСАУЛЯК, яка передала бійцям соняшникову олію;

НАЧАЛЬНИК РВА МИХАЙЛО ДМИТРОВИЧ ЛАЗАРЕНКО ВИСЛОВЛЮЄ ЩИРУ ПОДЯКУ ВСІМ ПРИЧЕТНИМ ЗА УЧАСТЬ У АКЦІЇ!

В країні триває війна. Це – виклик для всіх нас, для всього українського народу. Всім потрібно згуртуватися і допомагати ЗСУ. Допомога військовим – це наш громадянський внесок в Перемогу рідної країни. Зараз, як ніколи, наші дії мають бути злагодженими та скоординованими на перемогу.

ДОПОМАГАЙТЕ ЗСУ! ВОНИ БОРОНЯТЬ НАШУ ЗЕМЛЮ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!

СПОДІВАЄМОСЬ, ЩО З КОЖНИМ РАЗОМ БАЖАЮЧИХ ДОПОМОГТИ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ БУДЕ ВСЕ БІЛЬШЕ !

СЛАВА УКРАЇНІ !

ГЕРОЯМ СЛАВА !